©2019 by MijnDroomfabriek. Proudly created with Wix.com

Zoeken
  • Rian

Bijna te mooi...

Een heel nieuw jaar ligt voor ons.

Helemaal leeg, nog niet ingevuld door de tijd. Bijna te mooi om te vullen.


Het geeft mij een gevoel van hoop en ruimte om te dromen. Eenzelfde gevoel ervaar ik als er een nieuw schrift of nieuwe agenda voor me ligt. Bijna te mooi om te beschrijven.

Fijn dat dit nieuwe jaar een soort tussenruimte biedt. De dagen tussen 1 en 5 januari. Die eerste maandag van het jaar waarop iedereen weer aan het werk gaat. Deze dagen bieden de mogelijkheid om nog lekker even te dromen voordat we overgaan tot de orde van de dag. Ze bieden me nog even de tijd om na te denken over wat mijn dromen zijn en hoe ik ze ga verwezenlijken.


2015, het jaar waarin ik nu eindelijk echt aan de slag ga met mijn dromen. Vol overtuiging doen wat ik leuk en belangrijk vind. Mijn creativiteit de ruimte geven, mensen ontmoeten, mijn coachingsopleiding afronden, zingen, laten blijken waar ik voor sta, één goed doel in Roermond kiezen waar ik me voor in ga zetten en natuurlijk wil ik er helemaal zijn voor de mensen waar ik van hou. Bijna te mooi om waar te zijn…


Ik wens iedereen een mooi en hoopvol 2015!MijnDroomfabriek twittert onder de naam @MijnDroomtweets

0 keer bekeken