©2019 by MijnDroomfabriek. Proudly created with Wix.com

Zoeken
  • Rian

Bloggen met gevoel

Vanavond had ik zomaar ineens weer ontzettend zin om te bloggen! Het afgelopen jaar ben ik zo veel met mijn werk bezig geweest dat het schrijven en het dromen er een beetje bij in is geschoten. Jammer! Hoog tijd om die activiteiten op deze plek nieuw leven in te blazen.

Hoe komt het toch dat ik er maandenlang geen moment aan gedacht heb en dat nu het gevoel weer naar boven komt dat ik graag wat wil schrijven en delen. Ik denk dat het alles met het coaching traject te maken heeft dat ik volg. Een van de zaken waar ik mee aan de slag ben gegaan is het dichter bij elkaar brengen van verstand en gevoel. Nu het gevoel weer meer ruimte krijgt merk ik dat ik ook weer de behoefte voel om me op verschillende manieren te uiten. Een van die manieren is het schrijven van een blog.


Maar als je een blog schrijft moet het wel ergens over gaan… Een gedeelte van de avond heb ik dan ook doorgebracht met intensief nadenken (!) over een onderwerp voor de blogs die ik de komende tijd wil schrijven. Haha, toch een hardnekkige gewoonte, dat denken. Pas toen ik stopte met nadenken kwam het onderwerp vanzelf naar me toe. Ik schrijf weer gewoon over zaken die me raken en die me bezig houden. En meestal is dat niet maar een onderwerp. Elke week maak ik zoveel mee waar ik over zou kunnen schrijven. Ik hoef alleen mijn gevoel maar te volgen en dan dient het verhaal zich vanzelf aan.


MijnDroomfabriek twittert onder de naam @MijnDroomtweets

0 keer bekeken