©2019 by MijnDroomfabriek. Proudly created with Wix.com

Zoeken
  • Rian

Een plek om te werken aan dromen

Rond juni 2012 heb ik het besluit genomen weer voor een baas te gaan werken. Het was mijn bedoeling om naast het werk ook te werken aan het opbouwen van mijn eigen bedrijf. In theorie een prima plan, in de praktijk blijkt het voor mij niet te werken. Dat heeft me dan ook doen besluiten om per 31 december 2012 mijn eigen bedrijf op te heffen.

Van de ene kant voelt het als een teleurstelling. Dat wat ik heel graag wil, eigen baas zijn, is (nu) niet gelukt. Van de andere kant geeft het ook opluchting en biedt het ruimte voor nieuwe dingen. Nieuwe dingen die ik in alle rust uit kan proberen, zonder de druk te voelen dat het eigenlijk ook financieel iets moet opleveren.


MijnDroomfabriek blijft dan ook gewoon bestaan. Het wordt weer de plek die het oorspronkelijk was. Een plek om te dromen én mijn plek om te werken aan dromen. Dat blijf ik graag delen. Schrijven is een van de dingen die ik graag doe en ik ga mijn best doen om wekelijks mijn gedachten in een blog te ordenen.


Daarnaast wordt 2013 voor mij het jaar waarin ik meer ruimte geef aan creativiteit. Ik neem eindelijk de tijd om een heleboel plannen en ideeën die ik had, uit te werken en er mee aan de slag te gaan. Meer leren over wordpress-websites maken, illustrator onder de knie krijgen, zingen in een koor, gitaar leren spelen, MijnDroomfabriek-kaarten maken, een heerlijk groot moodboard maken van alles wat ik leuk vind en wie weet wat al niet meer.

Ook het “Innovatief Creëren” start weer. Ik heb vorig jaar Michèle Beunen leren kennen en samen blazen we deze inspirerende bijeenkomsten weer nieuw leven in. Het geeft energie en ik kijk nu al uit naar de ontmoetingen met de mensen die ik nu nog niet ken en de gesprekken die we samen zullen voeren. Heel erg fijn ook dat we deze bijeenkomsten mogen houden in restaurant “Het Gesprek”. Hoe toepasselijk kan een naam zijn?


Genoeg te doen dit jaar, dus snel aan de slag! Ik blijf het leuk vinden om mijn dromen te delen en in contact te komen met mensen die hier interesse in hebben. Per mail ben ik het best bereikbaar maar je mag me ook altijd bellen.


MijnDroomfabriek twittert onder de naam @MijnDroomtweets

0 keer bekeken