©2019 by MijnDroomfabriek. Proudly created with Wix.com

Zoeken
  • Rian

In mijn hoofd

Hoe kan het dat ik in mijn hoofd elke keer weer denk dat ik een aantal dingen tegelijk kan doen? Het kan helemaal niet. Keer op keer loop ik hier tegenaan, ogenschijnlijk zonder dat ik er iets van leer.


Hoe kan het dat mijn hoofd wel kan bedenken dat ik van alles tegelijk kan doen en niet kan bedenken dat het zo niet werkt? Berichtjes van 4 mensen tegelijk beantwoorden, zowel privé als zakelijk, proberen een afspraak te plannen én daarbij onze zoon met PDD-nos helpen met zijn planning is geen goede combinatie en zorgt voor een hoop onrust bij ons allebei.


Vanmorgen gebeurde het weer. Niet handig, niet meer doen. Eerst afsluiten waar ik mee bezig ben, daarna onze zoon helpen en dan pas weer online gaan. Ik neem het me ernstig voor. Klein positief puntje was dat ik het me vandaag in elk geval al realiseerde en dat is volgens mij wel het begin van een verandering.MijnDroomfabriek twittert onder de naam @MijnDroomtweets

0 keer bekeken