©2019 by MijnDroomfabriek. Proudly created with Wix.com

Zoeken
  • Rian

Mantra zingen

Wat een mooi bijzonder begin van de zondag was dat. Ik ben gaan mantra zingen in de Teuniskapel in Weert. Tot nu toe had ik wel eens vaker mantra’s gezongen als een vorm van meditatie maar nog niet in een groep. Dit had ik wel op mijn Bucketlist voor 2015 gezet. Ik wilde graag ervaren hoe het was om deze, zich steeds herhalende mantra’s, te zingen met zijn allen.


Spannend om er alleen naar toe te rijden en niet te weten wie je er aan zult treffen. Ik was vroeg en werd warm welkom geheten door Gerrie van Gestel, die deze bijeenkomsten initieert en leidt. De deelnemers kwamen binnendruppelen. Vrouwen en mannen, koppels en mensen die net als ik alleen waren gekomen.


Na een korte meditatie zongen we verschillende mantra’s. Het is mooi om je mee te laten voeren door de mantra en de stemmen. Hoe eenvoudiger de mantra hoe beter ik het kon voelen. Logisch want dan hoef je niet meer mee te lezen met de tekst. Er werden ook wat korte stukjes tekst voorgelezen en we hebben een mooie Taizé beluisterd. Die kwam ook recht mijn hart binnen.


Een mooi, bijzonder begin van de zondagmorgen!MijnDroomfabriek twittert onder de naam @MijnDroomtweets

0 keer bekeken