©2019 by MijnDroomfabriek. Proudly created with Wix.com

Zoeken
  • Rian

Professioneel dromer/Dreamer@Work

Vorige keer schreef ik al dat het lastig blijft om woorden te geven aan dat wat ik doe en wil doen. Toch zijn die woorden nodig. Als ik aan iemand uit wil leggen wat ik voor hem kan betekenen en wat mij drijft dan is het toch wel fijn als ik daar gewoon antwoord op kan geven. Ik werd met mijn neus op deze feiten gedrukt toen ik mijn CV aan het bijwerken was. Die had als titel: “Rian Crins, HR-adviseur”. Dit paste zo niet meer bij mij, dat ik op zoek moest naar wat anders. Maar wat?


Verschillende termen kwamen voorbij. Vernieuwer, verbeteraar of andere termen die meer beroepsgericht zijn? Het voelde allemaal niet helemaal passend. Wat doe ik in MijnDroomfabriek, wat wil ik daarmee bereiken? Ik droom, ik ben een dromer en die dromer neem ik ook mee als ik werk. Vanuit dat perspectief wil ik ook werken.


Professioneel Dromer, dat klinkt passend maar ook nog een beetje te dromerig misschien? Want ik droom maar ik wil niet dat het bij dromen blijft. Ik wil ook graag de verandering in gang zetten, of mensen aanzetten tot dromen en dus tot verandering.

Mijn interesse gaat vooral uit naar veranderingen waar de wereld beter van wordt. Daar wil ik graag mijn energie en tijd in steken. En daar wil ik ook anderen mee helpen. Bedrijven én individuen. Als we allemaal leven en werken vanuit ons hart, dan zou de wereld er toch veel mooier uit zien?


Ik zou wensen dat iedereen, klein of groot, oud of jong af en toe de tijd neemt om te dromen. Af en toe de rust en de tijd nemen om te luisteren naar wat je jezelf nu écht te zeggen hebt. Waar droom jij van? Dat rustpunt wil ik bieden, die vraag wil ik je stellen.

Vervolgens ga ik graag me je aan de slag om te kijken wat nodig is om die droom ook werkelijkheid te laten worden. Welke stappen moet je zetten en hoe ga je dat doen? Welke hobbels kom je onderweg tegen en welke oplossingen zijn daarvoor nodig? Deze dromer gaat graag met jou aan het werk!


En dan plopt ook zomaar de juiste naam op: “Dreamer@Work”. Dat is wat boven mijn CV komt te staan en dat is de benaming die past bij mijn gevoel.



MijnDroomfabriek twittert onder de naam @MijnDroomtweets

0 keer bekeken