©2019 by MijnDroomfabriek. Proudly created with Wix.com

Zoeken
  • Rian

Spannende keuze

Nu het steeds duidelijker wordt dat ik naar mijn gevoel wil luisteren, wordt het tijd die gevoelens te delen. Niet meer alleen hier op mijn blog maar ook in de gesprekken die ik voer.

Best spannend! Zeker omdat het misschien niet de meest voor de hand liggende keuzes zijn. Het afgelopen weekend ben ik tot de conclusie gekomen dat ik de tijd die ik krijg als mijn baan wegvalt ga gebruiken om daadwerkelijk te werken aan mijn droombaan. Ik ga tijd steken in zaken die ik leuk en belangrijk vind. Ik ga gesprekken voeren, schrijven, onderzoeken, proberen, doen en ervaren. Ik vertrouw erop dat dat me uiteindelijk wel naar mijn bestemming zal brengen. Het betekent ook dat ik voorlopig niet meer ga solliciteren.


Die beslissing zorgt aan de ene kant voor een stuk rust. Een last die van mijn schouders valt en aan de andere kant voor een stuk spanning want ik weet niet waar het me zal brengen. Ik weet wel dat dit voor mij nu de juiste weg is. De volgende stap is dit te delen met de mensen om me heen. Daar ben ik al mee begonnen en het is minder eng dan ik dacht.


Eigenlijk is het wel fijn om vanuit mijn hart te kunnen spreken. Vertellen wat ik voel en waar ik me mee bezig wil houden. Er ontstaan mooie gesprekken, juist door aan te geven dat ik nog niet precies weet hoe ik mijn toekomst voor me zie maar dat ik wel weet dat ik iets wil doen waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Voor mij het bewijs dat ik op de goede weg ben en doorga met delen aan iedereen die het wil horen.MijnDroomfabriek twittert onder de naam @MijnDroomtweets

0 keer bekeken